GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Breakwater Lodge

3 230kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Protea Group
15.7 m | Lat:S 33° 54' 25" Long: E 18° 24' 54" check-in: 14:00:00 / check-out: 10:00:00
Reserveer
Dit hotel onder leiding van de Protea groep was een gevangenis in de 19e eeuw. De locatie is werkelijk uniek, te midden het beroemde V&A Waterfront winkel en wandel shoppingcenter, met haar vele restaurants, terrasjes en winkels, en met zicht over de haven en Tafelberg. Alle kamers werden recentelijk helemaal opgeknapt en aangepast aan een hedendaags, modern comfort. Airconditioning, draadloos internet en plasma-televisieschermen, om slechts enkele te noemen, behoren tot de standaard uitrusting. Verder beschikt het hotel over 2 restaurants, het a la carte restaurant Time-Out Cafe, en de self-service Stonebreakers. Gasten hebben alvast geen probleem om te voet het Waterfront te ontdekken of via de speciaal voor het WK voetbal 2010 opgerichte, Fifa Fanwalk de binnenstad alsook het Cape Town Stadion en Green Point Park te leren kennen. Ook aan openbaar vervoer is er geen gebrek. De noordelijke buitenwijken zijn bereikbaar met het BRT-bussysteem en verder kan je de stad, Tafelberg, de zuidelijke en oostelijke buitenwijken van Kaapstad ontdekken met de Cape Town Sightseeing Bus.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyConferentieruimteCreditcard faciliteitenGarageParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in