GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Grootberg Lodge

20kamers/units
Namibie | Kunene | Kamanjab Namibische eigenaar/uitbater(s): Miryam Nampila
1523.03 m | Lat:S 19° 51' 4" Long: E 14° 7' 59" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Grootberg Lodge biedt niet enkel een professionele service, een prachtige omgeving, ongelofelijk lekker eten, goed getrainde gidsen en uitzonderlijk goed lokaal management, maar laat ook de lokale bevolking meegenieten van de opbrengsten die de lodge genereert. Er worden bij Grootberg Lodge verschillende activiteiten aangeboden, gaande van ochtend of namiddagwandelingen, panoramische trips, tot het opsporen van olifanten of neushoorns, telkens onder de begeleiding van een ervaren lokale gids. Ook een bezoek aan een authentieke Himba stam kan vanuit de lodge ondernomen worden. Grootberg Lodge ligt letterlijk op de top van de prachtige Grootberg pas en gasten laten hun voertuig achter op een stalling onderaan de berg om vervolgens met een 4x4 tot bij de lodge te worden gebracht. Eens boven wacht hen een adembenemend panorama over een zeer uitgestrekte vallei, waar antilopen, olifanten, neushoorns en andere diersoorten zich vrij kunnen bewegen. De verschillende cottages staan allemaal opgesteld langs de bergflank en hebben datzelfde uitzicht, wat je tevens ook kan waarnemen van bij het zwembad of bij het hoofdgebouw. De cottages zijn sober ingericht maar netjes verzorgd. De totale ervaring bij Grootberg Lodge, de vriendelijke service en de (h)eerlijke keuken, zijn alvast herinneringen die niet snel vergeten zullen worden. Grootberg Lodge, een ervaring op zich, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

TARIEVEN VOOR DE MAAND februari 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen onder 12 jaar kunnen helaas niet deelnemen aan Rhino Tracking en de Moringa Walk.
Kinderen tot 12 jaar: 50% korting op de activiteiten.
Opgelet: Bij aankomst aan de lodge, druk erop dat iemand je komt halen en laat de wagen beneden staan. Dit is een zandweg voor ervaren 4x4 rijders!

Activiteiten 2019:
- Rhino Tracking: 2406N$/pp
- Desert Elephant tracking (1/2 dag): 1713 N$/pp
- Moringa Guided walk: 375 N$/pp
- Rit bij zonsondergang: 713 N$/pp
- Transfer Palmwag airstrip: 938 N$/rit
- Damara village: 1288 N$/pp

Maaltijden 2019:
- Lunch pakket: 105 N$/pp
-Lunch: 190 N$/pp

Activiteiten 2020:
- Rhino Tracking: 2110N$/pp
- Desert Elephant tracking (1/2 dag): 1765 N$/pp
- Moringa Guided walk: 235 N$/pp
- Rit bij zonsondergang: 735 N$/pp
- Transfer Palmwag airstrip: 1125 N$/rit
- Damara village: 915 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Schitterend gelegen met mooie kamers en prachtig uitzicht vanop terras. Heel vriendelijk personeel.Himba trip is een absolute aanrader.

Steenackers Ivo en Jo (18-09-2011)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in