GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kwa Madwala Private Game Reserve

4 27kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hectorspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Rentia en Conrad
303.10 m | Lat:S 25° 30' 44" Long: E 31° 42' 29" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Het Manyatta Rock Camp in het Kwa Madwala privaat wildkamp is gelegen op de top van een groot rotsgebied (beter gekend als Kopjie). Het kamp is werkelijk schitterend gelegen en alles is in het werk gesteld om een eenheid te vormen met de natuur, zonder het comfort van de toerist uit het oog te verliezen, in tegendeel. Gesticht in 1999 is het waarschijnlijk een van Zuid-Afrika's jongste privaat kampen maar vandaag de dag kunnen gasten genieten van een park waar de Big Five voltallig aanwezig zijn, samen met tal van andere diersoorten. De kamers zijn zeer mooi gedecoreerd en beschikken over airconditioning en eigen ruime badkamer. Gasten hebben de keuze uit verschillende activiteiten waaronder de fantastisch leuke Elephant Safari rit, Microlight vluchten, voetsafari en uiteraard 4x4 safari.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2017

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen tot 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Kinderen tussen 5 en 12 aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassene
Conservation Fee 100 rand/per persoon. Je moet in het bezit zijn van een 'conservation entrance permit'. Deze dien je bij je reservatie meteen aan te vragen en zal u per email toegestuurd worden. Belangrijke reden voor deze maatregel is de toenemende dreiging van stroperij (met name neushoorns). Om dit te voorkomen worden extra veiligheidsmaatregelen toegepast en gaat het geld ook vrijwel integraal naar beveiliging

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Hectorspruit (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in