GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Malealea Lodge

10kamers/units
Lesotho | Mafeteng | Malealea Basotho eigenaar/uitbater(s): Mick en Di Jones
1806.33 m | Lat:S 29° 49' 45" Long: E 27° 35' 58" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Malealea Lodge is prachtig gelegen in het Malotigebergte en biedt accommodatie aan in de vorm van rondavels. Elke rondavel heeft 2 tweepersoons of enkele bedden en een eigen badkamer met douche, toilet en bassin. De elektriciteitsvoorziening gebeurd door middel van een generator die tijdens de nacht en bepaalde uren van de dag wordt uitgeschakeld. De sfeer in Malealea is eenvoudig en ontspannen. Dagelijks worden gasten getrakteerd op optredens van het voltallige personeel of lokale dansgroepen. Alle maaltijden worden aangeboden in het restaurant en gasten kunnen genieten van een drankje voor of na in de bar. Er is eveneens een kleine souvenirshop waar brandhout, tapijtwerk en dergelijke worden verkocht. Malealea staat bekend als de plaats om aan pony- of paardtrekking te doen. Er zijn heel wat mogelijkheden om eendaagse of meerdere dagen er op uit te trekken met de paarden of pony's, al dan niet onder begeleiding. Verder zijn er ook heel wat wandelmogelijkheden en excursies die kunnen worden ondernomen met de wagen. De ligging van Malealea is absoluut perfect en de lodge is makkelijk te bereiken vanuit de verschillende grensposten in het westelijke en noordelijke deel van het land. Tot op 21 kilometer voor de lodge zijn alle wegen geasfalteerd. Pas het laatste stuk is zandweg maar een wagen met hoge vloer mag geen probleem hebben de lodge te bereiken.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2017

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen onder 4 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. 5 tot 12 jaar aan 50% inclusief ontbijt. Single tarief +50%. Pony trekking aan standaard tarief, ook voor kinderen. Prijs voor activiteiten op aanvraag beschikbaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Parkeerplaats

In de kamers:

VerwarmingRookverbod

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Lesotho te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Malealea (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen