GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ocean View Hotel

3 20kamers/units
Zuid-Afrika | Wild Coast | Coffee Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Janene
7.8 m | Lat:S 31° 58' 52" Long: E 29° 9' 9" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ocean View Hotel is gelegen nabij een van de meest populaire bestemming in de Oost Kaap, meer bepaald Coffee Bay en Hole in The Wall. Dit charmante hotel ligt letterlijk bij het strand en prachtige kliffen, waarvoor de Wild Coast zo bekend staat. De azuurblauwe Indische Oceaan is hier net als op andere plekken aan de Zuid-Afrikaanse kust een prachtige locatie om van te genieten en met wat geluk zie je hier in het seizoen (juni tot november) walvissen, maar ook vaak dolfijnen die spelen in de golven. De meeste kamers in Oceaan View hebben direct zeezicht en eigenlijk maakt het zelfs niet zo gek veel uit waar je precies verblijft. De lodge is zodanig goed gelegen dat je vanuit elke hoek wel kan genieten van het prachtige uitzicht, het zij bij het zwembad, vanop je terras, bij de bar of in het restaurant. De kamers werden recentelijk een beetje opgeknapt, maar in alle eerlijkheid moeten we er bij vertellen dat de ganse infrastructuur wat verouderd is. De kamers zijn wel netjes en ook de badkamers ogen sober, maar mooi en goed onderhouden. Wie naast de wat verouderde indruk kan kijken zal hier ongetwijfeld genieten en families met kinderen gaan hier zonder meer genieten. Wie Ocean View bezoekt komt in de eerste plaats voor de locatie, en dat is er eentje om u tegen te zeggen. Denk maar aan de wereldberoemde 'Hole in the Wall' rotsformatie, waar bezoekers vanuit alle windhoeken komen naar kijken. Tal van activiteiten kunnen van hieruit ondernomen worden. Denk maar aan wandelen, 4x4 tochten, zwemmen, hengelen, surfen en bodyboarden, om slechts enkele op te noemen. Waar Ocean View Hotel zeker in uitblinkt is haar keuken. De maaltijden worden met heel veel liefde bereid en het aanbod is werkelijk schitterend te noemen. Zowel voor het ontbijt als het avondmaal wordt een zeer uitgebreid buffet gepresenteerd, met zoveel keuzemogelijkheden dat je zeker niet met honger van tafel zal gaan. Het avondmaal bestaat zowel uit keuze aan soep, vis, vlees, pasta of vegetarische gerechten, groenten en heel wat desserts, waaronder ook een selectie aan kazen. De wijnkeuze is beperkt, maar laat dit niet negatief klinken, de prijs/kwaliteitsverhouding is zeer correct en voor andere drankjes en/of cocktails kan je terecht in de bar. Wie dat wenst kan gratis gebruik maken van het internet, al is het niet altijd gegarandeerd dat je toegang zal hebben tot het netwerk. Vergeet niet dat je jezelf op een afgelegen locatie bevindt en dat stroomtoevoer, water en dus ook telecommunicatie hier eerder een luxe is dan normaliteit. Al bij al zijn wij van Go Zuid-Afrika ervan overtuigd dat je hier zeker een excellent verblijf zal genieten.
Opmerking:
- Prijzen voor Pasen en Kerstmis op aanvraag.
- December maand is gelijk aan minimum 5 nachten.
- Zondag is traditioneel visgerechten en zeevruchten buffet.

Kinderen:
- Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen.
- 6 tot 12 aan 50%, als ze de kamer met twee volwassenen delen.

Activiteiten:Ter plaatse te boeken, kinderen onder 12 aan 50%
- Hole in the wall 4x4 trip (2 u): 250 rand pp
- Mapuze Cliffs & ANC Caves 4x4 trip (2 u): 250 rand pp
- Sangoma visit 4x4 trip (1.5 u): 200 rand pp
- Shebeen visit 4x4 trip (1 a 2 u): 200 rand pp
- Sundowner 4x4 trip (1 u): 125 rand pp
- Cultural Village tour, guided hike or 4x4 trip (2 u): 200 rand pp
- Local Schools visit, guided hike or 4x4 trip (2 u): 200 rand pp
- Hall in the wall, one way guided hike and one way 4x4 trip (4 u): 250 rand pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStad
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Coffee Bay (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in