GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Wolwedans Dunes Lodge

20kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): NamibRand Nature Reserve
996 m | Lat:S 25° 6' 51" Long: E 15° 59' 40" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Gelegen aan de voet van een 25m hoge duin is Wolwedans Dune Lodge, met slechts 9 tenten Chalets onder canvas genesteld in een wel heel unieke omgeving. Alle luxe tenten staan op een paalconstructie met eigen terras en zijn zeer mooi gedecoreerd en beschikken over een en-suite badkamer. De Mountain View Suite is het neusje van de zal en de foto van deze locatie foto werd reeds de hele wereld doorgestuurd. Uniek in alle opzichten en een droom voor eenieder die zich eens echt wil laten verwennen in luxe en comfort. Je krijgt er je eigen chef bij en er is zelfs een bed voorzien onder een blote sterrenhemel, wedden dat je dit nooit van je leven zal vergeten? In combinatie met een bezoek aan Sossusvlei is dit kamp een must voor een selfdrive. Kom en geniet de meest spectaculaire zonsondergang op de oudste duinen van de wereld. De keuken bij Wolwedans Dune Lodge is zeer goed. Van een uitgebreid ontbijt tot een avondmaal onder een blote sterrenhemel bij kampvuur en kaarslicht, ze hebben een reputatie hoog te houden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, lunch, diner (FB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- prijzen zijn inclusief alle maaltijden, standaard dranken en activiteiten.
- Niet inbegrepen zijn ingevoerde sterke dranken en vintage wijnen alsook activiteiten zoals hete luchtballon, paardrijden, massages, bush BBQ en sleep outs
- Sustainability levy is mee inbegrepen in de prijs (870 N$ pp/pn en 435 N$ voor kinderen onder 12 jaar)
- Kindertarief is van toepassing op kinderen onder 12 jaar welke een kamer met de ouders delen (extra bed in de kamer). Op verzoek kan ook voor kinderen tussen 6 en 12 jaar een iglo tent op het dek gezet worden naast de kamer van de ouders
- 50% korting voor elke derde nacht welke geboekt wordt

Activiteiten:
- 4x4 excursies
- Wandelroute
- Ballonsafaris (extra te betalen. Gesloten 15 januari to 15 februari)
- Paardrijsafari (op verzoek, extra te betalen)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid FaxCopyGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in