GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Little Kulala

5 11kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): Wilderness Safaris
712.95 m | Lat:S 24° 37' 8" Long: E 15° 45' 45" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kulula Litle is een exclusief retreat, gelegen in het hartje van de Namib woestijn (de oudste in de wereld) grenzend aan Namib Naukluft Park. Het kamp biedt prachtige vergezichten over de beroemde rode duinen van Sossusvlei, het prachtig bergachtig landschap en de enorm open vlaktes. Kulala Little telt 11 rietendak met canvas chalets, allen met een eigen badkamer, gebouwd op een houten platform om maximale luchtstroom te versterken. Voor openluchtenthousiasten, kunnen de matrassen op het dak een wonderlijke ervaring opleveren, terwijl u slaapt onder de prachtige sterrenhemel. De lodge is in noord Afrikaanse stijl opgetrokken en beschikt over een zit- en leefruimte, restaurant met bar en een sterrenkijker. Van hieruit kunnen ballonvaarttochten georganiseerd worden. Bij zonsopgang biedt de 60 a 90 minuten ballonsafari een echt unieke ervaring aan om in alle stilte boven de prachtige zandduinen te stijgen en afsluiten doe je met een champagneontbijt te midden de woestijn.

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2018

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Fully Inclusive (FI) omvat de overnachting, inclusief de maaltijden, twee kampactiviteiten (dagelijks), park fees, wasserette, lokale drankjes (uitgezonderd geimporteerde drankjes en/of champagne)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in