GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kulala Desert Lodge

23kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): Wilderness Safaris
692.35 m | Lat:S 24° 36' 53" Long: E 15° 42' 12" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kulala Desert Lodge is gelegen in het hartje van de Namibische woestijn en een zeer kindvriendelijk kamp. Het maakt deel uit van het 27.000 hectare grote Kulala Wilderness Reserve. In totaal telt het kamp 23 kamers die deels bestaan uit canvas en deels een rieten dak. Deze 'kulalas' vormen als het ware een geheel met de omringende natuur en beschikken allen over een eigen badkamer en veranda. Alle zijn ze gebouwd op een houten platform, waardoor ze wat kunnen genieten van wat verkoeling op hoogte, tevens tegelijkertijd je beste observatiedek voor het bewonderen van een unieke sterrenhemel. Drie tenten kunnen telkens een familie van vier onderbrengen. Het hoofdgebouw omvat een zit- en leefruimte, een restaurant en bar, een zwembad en een veranda die uitgeeft op een droge rivierbedding. Dit is de ideale locatie om te genieten van de prachtige weide omgeving, terwijl je tot rust komt na een dag van heel wat activiteiten. Die activiteiten omvatten een bezoek aan de beroemde, iconische rode duinen van Sossusvlei, quadbiking in de duinen, of een overgetelijke ballonsafari.

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2018

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: De FI (Fully Inclusive) formule omvat de overnachting, alle maaltijden, twee activiteiten (dagelijks), park fees, wasserette, lokale drankjes (exclusief geimporteerde drankjes, champagne)
Kinderen jonger dan 16 jaar krijgen 35% korting op het volwassenentarief.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in