GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kalahari Anib Lodge

51kamers/units
Namibie | Kalahari woestijn | Mariental Namibische eigenaar/uitbater(s): Gondwana Collection - Jacko Visser
1205.10 m | Lat:S 24° 25' 48" Long: E 18° 6' 1" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Gondwana Kalahari Park ligt op 30 km noordoostelijk van Mariental, in het Kalahari gebied, de grootste zandstraat ter wereld. Op de 100 vierkante kilometer dat het domein groot is, kan je onder begeleiding springbok, gemsbok, jakhals en andere diersoorten waarnemen. Deze lodge is zeer centraal gelegen om het gebied te ontdekken. Na grondige renovatiewerken werd de lodge in april 2016 opnieuw geopend en ziet alles er nog veel mooier uit dan ooit tevoren. In totaal telt ze 51 kamers, waaronder enkele familiekamers. De kamers zijn zeer netjes, ruim en comfortabel ingericht en beschikken over een eigen badkamer en airconditioning. Wie meer privacy wil kan alvast opteren voor kamers 37 tot 55 welke uitgeven over de wijde natuur. De andere kamers zijn dan weer gebouwd rond het grote zwembad. Verder heeft deze lodge een zeer goed restaurant, een binnen en buiten bar en twee zwembaden. De receptie, bar en restaurant kregen eveneens een complete transformatie en met als resultaat dat veel licht en kleur, alsook natuurlijke elementen zorgen voor een prachtig resultaat. Dagelijks worden er natuurrondritten georganiseerd op het domein en kan je onder andere springbok, gemsbok, koedoe, blauwe wildebeest en heel wat andere diersoorten waarnemen, en dit terwijl de zon ondergaat achter de rode Kalahari duinen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND oktober 2018

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen onder de 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Kindertarief is geldig van 6 tot 13 jaar.

Maaltijden: 01-11-2017 tot 31-10-2018
- Avondmaal: 330 N$/pp
- Middagmaal: 155 N$/pp
- Middagmaal (3-gangen): 200 N$/pp
- Lunch pakket: 110 N$/pp

Activiteiten: 01-11-2017 tot 31-10-2018
- Rondrit per open jeep (ochtend of bij zonsondergang 3u): 638 N$/pp

Maaltijden: 01-11-2018 tot 31-10-2019
- Avondmaal: 360N$/pp
- Standaard lunch:170N$/pp
- 3-gangenlunch: 220N$/pp
- Lunchpakket: 120N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Spijtig dat we laat aangekomen zijn, hebben niet van de faliciteiten kunnen genieten. Het was een prachtige locatie die ons de hele vakantie is bijgebleven.

Rubens-Laeveren (07-10-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in